rodinné oslavy

mám otázku

práca

denné menu

21.04.2025 – 25.04.2025

6,60

kruh s cenou denneho menu 1
PO
UT
ST
ŠT
PI
ALERGÉNY
pondelok – piatok:  9:30 – 14:00 hod

 objednávky na tel. čísle:  044/528 07 45

ROZVOZ: Potrebujete doviesť obed? Dajte nám o tom vedieť deň vopred do 15:00 hod. alebo v deň rozvozu do 8:00 hod.

 

Zodpovedná vedúca: Ing. Jarmila Ondrejková Urbanová

Ceny kalkulovala: Ing. Jarmila Ondrejková Urbanová, 0907 318 050

… akceptujeme stravné lístky

aj platobné karty (platba pri rozvoze možná len v hotovosti) …

caffeexclusive stravne listky vasa stravovacia
caffeexclusive stravne listky dejauner 6
caffeexclusive stravne listky doxx
caffeexclusive stravne listky ticket restaurant

pondelok

21.04.2025 SVIATOK – zatvorené

 

Týždenné menu 1:

 

Týždenné menu 2:

 

caffeexclusive jedlo klipart 04

utorok

22.04.2025

Polievka:

0,35l     Držková polievka, pečivo (1)

 

Hlavné jedlo 1:

150/220g   Kuracie prsia na ananáse, ryža  (1)

 

Hlavné jedlo 2:

240/250g   Vyprážaný karfiol, zemiaky, tatárska omáčka  (1,3,7)

 

Hlavné jedlo 3:

150/220g     Zapekané rybie filé s brokolicou a syrom,hranolky, paradajkový šalát  (1,4,7 )

Týždenné menu 1:

150/250g    Prírodný bravčový plátok so slaninkou a volským okom, 1/2 ryža,1/2 hranolky, zel. šalát   (1,3)         7,20EUR

Týždenné menu 2:

150/250g   Vyprážaný pastiersky syr, zemiaky, tatárska omáčka  (1,3,7)       7,20 EUR

streda

23.04.2025

Polievka:

 0,35l     Hovädzia polievka s rezancami a zeleninou (1)

 

Hlavné jedlo 1:

150g/4ks   Sviečková na smotane, knedľa (1,3,7)

 

Hlavné jedlo 2:

150/250g     Bravčový plátok na gyros korení, pečené zemiaky, mrkvový šalát   (1)

 

Hlavné jedlo 3:

380g    Ovocné zem. knedle so strúhankou a karamelom (1,3,7)

Týždenné menu 1:

150/250g    Prírodný bravčový plátok so slaninkou a volským okom, 1/2 ryža,1/2 hranolky, zel. šalát   (1,3)         7,20EUR

Týždenné menu 2:

150/250g   Vyprážaný pastiersky syr, zemiaky, tatárska omáčka  (1,3,7)       7,20 EUR

 

caffeexclusive jedlo klipart 03

štvrtok

24.04.2025

Polievka:

 0,35l      Kapustová kyslá polievka, pečivo   (1)

 

Hlavné jedlo 1:

150/250g     Bravčové na poľovnícky spôsob, cestovina/prísady: smotana, šampiňóny, brusnice  (1,7)

 

Hlavné jedlo 2:

400g     Kuracia živánska /klobása, cibuľa, zemiaky, slanina/, kapustový šalát   (1,7)

 

Hlavné jedlo 3:

320g     Hydinový šalát s ananásom/prísady: kuracie mäso,slov.ryža, zelený hrášok,mrkva, ananás, jablko,pochúťková smotana  (1,7)

Týždenné menu 1:

150/250g    Prírodný bravčový plátok so slaninkou a volským okom, 1/2 ryža,1/2 hranolky, zel. šalát   (1,3)         7,20EUR

Týždenné menu 2:

150/250g   Vyprážaný pastiersky syr, zemiaky, tatárska omáčka  (1,3,7)       7,20 EUR

piatok

25.04.2025

Polievka:

 0,35l      Krupicová polievka s vajcom   (1)

 

Hlavné jedlo 1:

240/220g     Kuracie pečené stehno, žemľová plnka, ryža, kompót  (1,3,7)

 

Hlavné jedlo 2:

420g     Roľnícke zemiaky, cvikla   (1,3,7)

 

Hlavné jedlo 3:

380g     Fliačky s kapustou a škoricou  (1)

Týždenné menu 1:

150/250g    Prírodný bravčový plátok so slaninkou a volským okom, 1/2 ryža,1/2 hranolky, zel. šalát   (1,3)         7,20EUR

Týždenné menu 2:

150/250g   Vyprážaný pastiersky syr, zemiaky, tatárska omáčka  (1,3,7)       7,20 EUR

 

alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut, alebo ich hybridné odrody, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové
orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy, queenslandské orechy
a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý

 

Celý kolektív URBAN Restaurant Vám praje

dobrú chuť

napísali o nás

Všetky Google Recenzie

ZDIEĽAJ